Rentoa olemista Välimeren aalloilla

Posted on

Aamu oli mukavan rauhallista aloittaa tilaamalla aamupala hyttiin ja sen jälkeen siirtyä nauttimaan auringosta kannelle. Laivassa on yleinen allasosasto kaikille ja aikuisille rajattu solarium-alue, jossa on avattava iso lasikatto, viileän veden allas ja kaksi pientä poreallasta sekä allasbaari.

Päivä meni hyvin pitkälle kiertäessä laivalla, syöden lounasta ravintolassa ja aurinkoa ottaen. Tunsi suurta rentoutumista, kun ei ollut kiire mihinkään.

Illaksi varasimme paikan Chops Grille -ravintolaan, joka on teemaltaan ja menultaan Amerikkalainen pihviravintola ja jossa on pieni kattausmaksu per henkilö, mutta muutoin menusta saa vapaasti valita kaikkea hyvää syötävää. Pääruuan kanssa yleensä toimitaan siten, että voit valita haluamasi määrän lisukkeita ja ne tuodaan jaettavaksi pöytään perhe-tyyliin. Tänään olisi ollut ensimmäinen pukuillallinen (formal night) pääravintolassa.

Illan pääshowna illallisen jälkeen näimme The Fly Rights-shown energisen esityksen laivan teatterissa.

Tähän blogimerkintään on skannattu myös mukaan päivän Cruise Compass -lehtinen, josta selviää kaikki kyseisen päivän aktiviteetit laivalla ja se jaetaan aina edellisenä iltana hyttiin. Ja kuten saatat lukiessasi sitä huomata, aktiviteetit eivät kyllä laivassa lopu. Cruise Compass löytyy kuvien jälkeen.

Kuvia päivästä
(klikkaamalla kuvaa saat isomman kuvan)

Päivän Cruise Compass

Cruise Compass – Rhapsody of the Seas – päivä 2 (25.6.2016)