Toinen meripäivä Välimerellä

Posted on

Toinen meripäivä valkeni puolipilvisenä ja vasta iltapäivästä pääsi nauttimaan kunnon auringosta, joka johti taas toisaalta siihen, että kannelta oli hyvin vaikea löytää vapaata aurinkotuolia ja päädyimme vain uimaan Solariumissa.

Päivä kului Cruise Compassin kautta katsotuissa aktiviteeteissa (mm. tietovisat Schooner Barissa) ja tietysti ehtisi hyvin käydä mm. kahvilassa ja lounaalla buffassa. Keskellä laivaa isossa tilassa harjoiteltiin myös ryhmä- ja paritanssia.

Illalla laivan teatterissa esitettiin loistavan koomikon show, joka tosin Anterolta jäi osittain näkemättä tarjoilijan kaadettua vahingossa penkissä olleesta lasitelineestä lasillisen viiniä suoraan syliin. Pahoitteluiden jälkeen hän haki uuden juoman, mutta housut olivat niin läpimärät, että ne oli pakko käydä viemässä kuivumaan, jotta ne olisi taas käytettävissä ennen illallista. Onni onnettomuudessa, että kyseessä oli vaalea viini eikä esim. punaviiniä. Seuraavan kerran osasi varmasti huolehtia, että toinen käsi pitää viinilasista kiinni, jos joku kurottautuu tuomaan juomaa.

Kuvia päivästä
(klikkaamalla kuvaa saat isomman kuvan)